KRYETARI PËR SHKODRËN ÇOBAJ: E MAJTA NUK PO MBAN PREMTIMET E DHËNA

 

Kryetari i Partisë Demokratike të Shkodrës Ramiz Çobaj përmes një deklarate për shtyp ka akuzuar qeverinë e majtë se nuk ka mbajtur premtimet për uljen e taksave për biznesin, çmimit të energjisë elektrike dhe të naftës.Sipas Partisë Demokratike, qeveria e Edi Ramës në vend që të zbatojë parimet bazë të daljes nga kriza po vepron në kundërshtim të këtyre parimeve që po e dëmtojnë çdo ditë e më shumë vendin.

[iframe width=”300″ height=”315″ src=”//www.youtube.com/embed/RbNxUUINI3g” frameborder=”0″ allowfullscreen ]