POSTIMI I PLOTE I BARDH SPAHISE

Mbështetja e grave në këtë fushatë është burim frymëzimi dhe idesh. Ato janë shtylla të forta të shoqërisë tonë, të familjes dhe të ardhmes!

Fuqizimi i tyre ndikon drejtpërdrejtë në rritjen e mirëqenies dhe forcimin e familjes!
Gra të forta, Shqipëri e fortë!

#25Prill #PD #Nr.9️⃣
#BardhSpahia #Nr.7️⃣
#ShkodraFiton
#ShqipëriaFITON 🇦🇱✌️