POSTIMI I BARDH SPAHISE

Derë më derë, më banorë të Shkodrës, në rrugët dhe rrugicat ku hodha hapat e parë. Mbështetja e banorëve të Shkodrës në Rajonin 2 është e jashtëzakonshme!

Në çdo shtrëngim duarsh ndjehet fitorja e madhe e 25 Prillit, nevoja për ndryshimin e menjëhershëm të kësaj qeverie dhe sjelljes arrogante me Shkodrën!

Programi i Partisë Demokratike, është garancia e fitores, është garanci për mbështetjen që na japin çdo ditë qytetarët e Shkodrës dhe mbarë Shqipërisë!

#25 Prill dita e Fitores së madhe, #25 Prill do të jetë festa e Shqiptarëve! #25Prill #PD #Nr.9️⃣ #BardhSpahia #Nr.7️⃣ #ShkodraFiton #ShqipëriaFITON 🇦🇱✌️