SELIA BLU: MOS ETIKETONI SHKODRËN SI QYTETI I GJAKMARRJES.

PARTIA DEMOKRATIKE DEGA SHKODER KA AKUZUAR KANDIDATEN E MAJTE KETI BAZHDARI SE PO PERDOR POLITIKSHT FEMIJET QE JANE PERFSHIRE NGA GJAKMARRJA NE SHKODER. SELIA BLU NENVIZON NDER TE TJERA SE FENOMENI I GJAKMARRJES NUK LUFTOHET PERMES PROPAGANDES ZGJEDHORE DHE SHTIRJES LEHTESISHT TE DALLUESHME NE MEDIA TE KANDIDATES BAZHDARI VIJON DEKLARATA.

 

Artikulli paraprakSALIHI TEK TEL AVIV PËR 180 MIJË EURO
Artikulli tjetërKETI BAZHDARI ME BANORËT, NË LAGJEN SKËNDERBEG DHE 3 HERONJT