BODE: BUXHETI ËSHTË LARG INTERESAVE TË QYTETARËVE. PD e ka bërë opozitën e buxhetit nga selia blu.Ish-ministri i Financave Ridvan Bode dhe deputeti Sherefedin Shehu deklaruan se buxheti është larg interesave të qytetarëve. 

Duke analizuar draftin që pret votën në Kuvend, PD deklaroi se ka rritje të shpenzimeve për qeverisjen qendrore në masën 20% dhe ulje në masën 14 % për qeverisjen lokale.Ndërsa barra fiskale deklaron PD rëndon mbi bizneset dhe qytetarët.

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/bDla_oCDs4A?list=UU0aBDfsVqdL53NOE5eMXAUw” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakÇLIRIMI I TIRANËS, RISHFAQET PORTRETI I ENVER HOXHËS
Artikulli tjetërPAPA FRANÇESKU, PËRSHËNDET SHQIPËRINË