KRYETARI ÇOBAJ TAKIME NË GRUPSEKSIONET E PD-së. Partia demokratike synon qe ne zgjedhjet e ardhshme lokale te fitoje te dyja njesite ne rrethin e Shkodres, bashkine e Vaut Dejsit dhe te Shkodres nqs do I referohemi ndarjes se re administrative.

Deklarata eshte bere nga kreu I demokrateve Ramiz Çoba gjate mbledhjes se seksionit nr 4 ne metropolin verior. Kreu I selise blu eshte ndalur edhe tek reforma administrative- territoriale.Diten e merrkure eshte mbledhur sesksioni numer 4 I parties demokratike te qytetit te shkodre. Kjo mbledhje u realizua me qellim prezantimin e e te gjithe kryetreve dhe sekretareve perkates te organizatava te partise demokratike ne rajonin 4 te qytetit te shkodres. Gjate kesaj mbledhje  te pranishem ishin edhe deputet te PD- se ne Qarkun Shkoder.

 

 

 

[iframe width=”300″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/J0opSQHcE8w?feature=player_detailpage” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakARRESTOHET TRAFIKANTI I SIRIANËVE
Artikulli tjetërPARKIMET, POLICIA NË AKSION