Postimi i Helidon Bushatit

Pranvera e Rinisë!

Kapitulli i dështuar i “Edi Ramës me 40 hajdutët” është mbyllur dhe kapitulli i shpresës e i bashkimit është hapur.

Rojtarët më të mirë të ëndrrës së tyre!

Jemi shumica! Jemi bashkë! Jemi shumë!

#VotoniPartinëDemokratike