Në Nënshat të Bashkisë Vau Dejës aty ku bujqësia është harruar nga qeveria aktuale, kandidati i PD Zef Hila është njohur me problemet e fermerëve të zonës. Ai është takuar me fermerin Gjin Gjoni në Nënshat ku i ka ofruar programin e PD për bujqësinë.

Nga ana tjeter kandidati i PD Zef Hila është shprehur se garanci për investime ne bujqësi dhe blegtori është kryeministri i ardhshëm Lulzim Basha.