Protesta e 18 Shkurtit, ka mbledhur kryesine e Partise Demokratike ne Shkoder.

Kryetari i Partise Demokratike ne Shkoder Ramiz Çobaj, gjate fjales se tij para mediave ka ftuar te gjithe shkodranet qe te jene pjese e protestes se madhe te 18 Shkurtit.por nga ana tjeter ka njoftuar te gjithe qytetaret e Shkodres, se ky qytet protestat do ti nis me heret. Behet fjale per viziten e Kryetarit te Partise Demokratike te Shqiperise, Lulzim Basha i cili do te jete ne Shkoder, me 15 Shkurt. Çobaj, deklaroi se kesaj qeverie po i vjen fundi, dhe protestat do te jene masive ne te gjithe vendin, duke nisur qe nga 15 Shkurti kur ne Shkoder do te jete Basha, per te vijuar me pas ne protesten e madhe te 18 Shkurtit, ku demokratet dhe te gjithe shqiptaret do te protestojne kunder kesaj qeverie te kapur nga krimi.