Këtë të hënë, ish-deputeti i PD, Bardh Spahia ka zhvilluar një takim me banorët e njësisë administrative Velipojë ku ka diskutuar mbi zgjedhjet parlamentare të 25 prillit.

Spahia tha se Velipoja nuk shitet dhe nuk blihet, kjo zonë është bastion i së djathtës dhe ashtu si në vitin 1991 do të tregojë se votat e banorëve do jenë për Partinë Demokratike.

Duke vënë dukje gjendjen shumë të veshtirë ekonomike të qytetarëve të zakonshëm, Spahia u shpreh se gjithë bashkë mundemi të ndryshojmë këtë qeveri, e cila e ka kthyer në sistem mashtrimin, korrupsionin dhe abuzimin me banorët.

POSTIMI I PLOTË

Strukturat e Partisë Demokratike në Velipojë janë gati për betejën e 25 Prillit.
Askush nuk mund t’i mashtrojë më banorët e kësaj zone.
Partia Demokratike është e vetmja forcë politike që mund të kthejë shpresën e humbur të banorëve të saj.
Velipoja nuk shitet dhe nuk blihet, kjo zonë është bastion i së djathtës, dhe ashtu si në vitin 1991, do të tregojë se votat e banorëve janë për Partinë Demokratike.
E ardhmja i takon banorëve të Velipojës dhe kësaj force politike.
Të gjithë bashkë mundemi, të ndryshojmë këtë qeveri, e cila e ka kthyer në sistem mashtrimin, korrupsionin dhe abuzimin me banorët.
Edhe pak ditë na ndajnë nga fitorja e padiskutueshme e Partisë Demokratike, në Velipojë, Shkodër dhe në të gjithë Shqipërinë. 🇦🇱🇦🇱
#25Prill ✌️✌️
#Shqipëriafiton 🇦🇱🇦🇱