Gjatë takimit me qytetarët dhe me bizneset e vogla Deputetja Demokratike e Qarkut Shkodër Izmira Ulqinaku u shpreh se biznesi i vogel,

familjarëve që u është hequr ndihma ekonomike studentët, të gjithë qytetarët ti bashkangjiten protestës së nesërme në Tiranë, për të rrëzuar këtë qeveri kriminale.

Ndërkohë deputetja Ulqinaku shprehet se protesta e nesërme do të jetë masive.