HILA: SË BASHKU DO TË KTHEJMË KËTË QYTET NË NJË PAMJE TJETËR. Përvec angazhimit te kandidatit, edhe strukturat e Partisë Demokratike janë vënë në lëvizje në Bashkinë Vau Dejes.

Nje nje takim me strukturat e kesaj force politike, present ne kete takim ka qene edhe kryetari I PD-se Ramiz Çobaj, si dhe Kryetari i Grupit të Punës, Gjokë Uldedaj. Ato evidentuan rëndësine e nje vote të fuqishme në zgjedhjet e 21 Qershorit e cila vjen edhe si një përgjigje për qeverisjen aktuale. Kandidati I Partisë Demokratike në këtë zonë, Zef Hila gjatë fjalës së tij para strukturave të PD-së përvec vleresimit për angazhimin e deritanishem, ka deklaruar se Brenda vitit të parë të drejtimit në këtë bashki, kjo zonë do të ketë një pamje tjetër. Zgjedhjet tashme kane hyre ne fazen e tyre me interesante, me shtabe elektorale qe kane zbritur ne terren, por edhe me pune konkrete, duke u ndalur prane cdo zone per tu njohur me problemet qe shqetesojne komunitetin duke premtuar edhe zgjidhje konkrete.