POSTIMI I HELIDON BUSHATIT

Shkodra bashkohet! Nesër, ora 11:00, në pedonalen e qytetit (përballë Colosseo) në takimin përmbyllës me kryeministrin e ardhshëm, Lulzim Basha.

Bashkë për të ardhmen e familjeve tona! Bashkë për ndryshimin! Bashkë për Shkodren! Shqipëria do të fitojë vetëm me vullnetin dhe votën tuaj.