Kandidati i PD për qarkun Shkodër Bardh Spahia zhvilloi një takim me gratë dhe vajzat e rajonit 2 në Shkodër të cilat u shprehën se është detyre e të gjithë për t’u mobiluzar dhe për të larguar qeverinë e kryeministrit Rama.

Partia Demokratike është alternativa e vetme, është e vetmja shpresë që i ofron shqiptarëve një program të qartë për familjen, për rininë, për ekonominë, për afrimin e Shqipërisë me BE u shpreh kandidati Spahia.