Numri 7 në listën e kandidatëve për deputet të PD qarku Shkodër Bardh Spahia është takuar me banorë të zonës së Velipojës. Emigracion masiv, mungesë vëmendjeje nga shteti është situate në Velipojë sipas banorëve të cilët kanë një apel për të gjithë për të mos shitur votën.

Kandidati I PD Bardh Spahia është shprehur se 25 prilli vë përballë dy tablo, atë të ndryshimit të madh me Partinë Demokratike dhe regresin me qeverisjen aktuale.