ZËDHËNËSJA SYKU: KARTOLINA ME QIRINJ E QEVERISË PËR SHKODRANËT.Gjatë natës së ndërrimit të viteve shumë zona të qarkut Shkodër kanë qëndruar pa energji elektrike. Partia Demokratike, dega Shkodër përmes zëdhënëses Benardeta Syku

deklaroi se kartolina me qirinj ishte urimi më i veçantë i qeverisë.Në deklaratën e Partisë Demokratike të Shkodrës u evidentuan edhe të gjitha zonat që kanë mbetur pa energji elektrike gjatë këtyre ditëve mes të cilave lagje të Shkodrës, komunat guri i Zi, Velipojë, bashkua Vau Dejës, Hajmel, Postrribë, temal, Shllak, Bushat, Bërdicë, Ana e Malit dhe të Dukagjinit. 

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/KhFPBbEyKTc” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakRRUGA E SHIROKËS, ENDE PA PËRFUNDUAR
Artikulli tjetërECEJAKET E POLITIKËS SHQIPTARE NË 2014-tën