Këtë të shtunë, në të gjithë vendin po zhvillohen zgjedhjet për kryetar të Partisë Demokratike. Në degën e PD Shkodër procesi ka nisur prej orës 8 të mëngjesit ndërsa pjesëmarrja ka qenë e kënaqshme tregon kryetari Xhevdet Amuli.

Amuli tregon se mbi 1200 anëtarë të PD kanë të drejtë vote në këtë proces, ndërkohë që përjashtohen ato anëtarë që kanë patur funksione në subjektet e tjera politike gjatë kësaj periudhe.

Amuli vlerëson këtë proces si shumë të rëndësishëm për Partinë Demokratike të Shqipërisë.

Në këto zgjedhje garojnë Lulzim Basha dhe Gjergj Hani. Procesi I votimit përfundon në orën 19:00

Artikulli paraprakASGJËSOHEN 810 BIMË KANABIS, U GJETËN TË KULTIVUARA NË FSHATIN BUSHAT
Artikulli tjetërVJEDHJA E ENERGJISË, OSHEE ME DORË TË “HEKURT”