Kandidatja për deputete e Partisë Demokratike Emilia Koliqi, ka vijuar takimet me bizneset në qytetin e Shkodrës. Si eksperte e njohur e ekonomisë dhe financave, Koliqi bën një analizë të situatës së rëndë ekonomike aktuale, duke evidentuar edhe problemet kryesore.

Kandidatja Koliqi në vazhdim të bashkëbisedimit të saj në biznesin që vizitoi, ka folur edhe për programin e Partisë Demokratike, zbatimi i të cilit pas 25 prillit 2021, do të ndryshojë rrënjësisht situatën e bizneseve por edhe të familjeve shqiptare.