Shetitorja e Molos, prane ures se vjeter te Bunes, edhe pse nje nga mjediset publike me te frekuentuara ne qytet, gjendja ne te cilen ajo ka degraduar le shume per te deshiruar.

Stola te thyer, mbeturina gjithe andej , grumbuj te tere zhavori te depozituar prane kangjellave te saj dhe se fundmi ambjent per te tregtuar rroba te perdorura eshte realiteti qe tashme ofron kjo shetitore. Nderkohe qytetaret shprehen te shqetesuar per kete situate te krijuar ndersa fajsojne jo vetem bashkine shkoder per mirembajtjen e saj , por edhe vete qytetaret per papergjegjshmerine e tyre Pedonalja e moles prane ures se vjeter te bunes, e nderttuar vetem pak vite me pare cdo dite e me teper po shkon drejt degradimit te saj dhe pergjegjes per kete ne pjesen me te padhe jane vete qytetaret . pasi papergjegjshemria e tyre duket qarte , jo vetem per demtimin e stolave , por edhe per hedhjen e mbeturinave gjithandej. Ndersa nga ana tjeter edhe mbi institucionet vendore pergjegjegjesia eshte e larte per sa I perket depozitimit te zhavorit prane kesaj shetitorje qe ka bllokuar totalisht pamjen e saj , por e edhe lejimi I shitesve ambulant per te tregtuar rroba te perdorura.