HARUSHA: KETO AKSIONE PËR TË PËRMIRËSUAR LEVIZJEN E QYTETARËVE. Komuna Rrethina ka ndërmarrë një aksion për prerjen e pemëve të rrezikshme që prej 40 vitesh janë kthyer në një problematike në rrugën kryesore të Dobraçit.

Kryetari i Komunës Rrethina Luan Harusha thotë se një problematikë është edhe mospasja e një vendi për hedhjen e mbeturinave.Një problem për zonën e Dobraçit janë edhe kabllot e linjave telefonike dhe kompanive të internetit duke qenë shumë afër dhe të rrezikshme për kalimtarët.Zona e Dobraçit shpesh herë është lënë në jashtë vëmendjes duke lënë mënjanë problemet e banorëve atje. 

 

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/7grRIGrtnPM” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprak“RILINDJA E TEATRIT MIGJENI”
Artikulli tjetërGJAKMARRJA, SOT FËMIJËT NISIN MËSIMIN