Jemi në prag të festave të fundvitit dhe tashmë duhet të bëjmë zgjedhje konkrete, se si do të dukemi. Deri më tani, e kemi kuptuar se veshjet e thjeshta dhe me shumë pak ngjyra, janë më trendi në këtë sezon.

Sa më pak aksesor dhe zbulim të lëkurës, për një dukje të zgjuar dhe elegante. Por, si të shkëlqejmë me një veshje pa gjallëri.Vëndosnii hije shkëlqyese në sy. Kjo do të bëj që vëmendja të shkoj tek kjo pjesë fytyrës dhe të jeni të veçantë për atë që keni vënë. Mirë, një femër nuk mund të shkëlqej vetëm me hije, por duhet të ngjyros edhe qerpikët, të vijëzoi sytë dhe të vë maskara, me të njëjtin ton të ngjyrës.