Sindikata e Arsimit në Shkodër nuk ka patur asnjë njoftim për analizën e ministres së arsimit Lindita Nikolli me drejtuesit e shkollave që u zhvillua para pak ditësh.

Kjo shprehet sindikalisti Arian Peraj vjen mbase nga frika e ministres pas protestave të sindikatave. I pyetur për përgjigjen e ministres së arsimit se kanë nisur bisedimet me sindikatën për protestat e këtyre të fundit, Peraj tha se një gjë e tillë është e vërtetë dhe se po arrihet në zgjidhjen e kërkesave. Sindikata e arsimit nuk do ndalet në kërkesat e saj dhe vënien përpara përgjegjësisë të ministres së arsimit Lindita Nikolla.