HALLUNI: DITË TË TILLA NA AFROJNË MË SHUMË ME NJËRI-TJETRIN.Përfaqësuesit e klerit në qytetin e Shkodrës kanë qenë të pranishëm në Kishën Ortodokse për të zhvilluar vizita për festën e Krishtlindjeve.

Nga myftinia Shkodër të pranishëm ishin Arben Halluni dhe Fejzi Zaganjori. Pas vizitës përfaqësuesi i myftinisë tha se ditë të tilla na afrojnë më shumë me njëri-tjetrin.Gjatë bisedës përfaqësuesit e klerit kanë kujtuar ditët e vështira kur komunitetet fetare janë bashkuar në të mirë të qytetarëve e po ashtu kanë falenderuar për bashkëpunimin e ngushtë e po ashtu traditën e hershme për të qënë pranë në ditë festash.

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/mz7GuiT4H-Q” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakSTAR PLUS TV, NJË DHURATË PËR KRISHTLINDJE
Artikulli tjetërBASHA NË KISHËN ORTODOKSE