PROJEKTI “JEMI EDHE NE” NË NDIHMË TË FËMIJËVE ROM DHE EGJIPTIAN. “Save the children” dhe organizata “Gruaja në Zhvillim” në partneritet me Bashkinë Shkodër organizuan kete te enjte takimin e rradhes per perfshirjen sociale te femijeve rom dhe egjiptian ne Shqiperi ne kuader te projektit “Jemi edhe ne”. 

Projekti synon të ofrojë mbështetjen e duhur për fëmijët Rom dhe Egjiptian në Shqipëri që të gëzojnë të drejtat themelore bazë dhe të integrohen në shoqëri.

Gjatë zbatimit të këtij projekti do të përfitojnë 250 fëmijë Rom dhe Egjiptjan në situate  rruge, 100 familje, 450 banorë, 11 OJF (Rome dhe jo Rome) dhe 10 profesionistë

 

 

 

 

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/RMLqAsfeFdw” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprak“ROLI I GRUAS NË ZHVILLIMIN RAJONAL”
Artikulli tjetërEKSPOZITA “FRYMË T’HESHTUNA”