ÇERTIFIKOHEN NJËZET PERSONA NGA SOMELIERI I NJOHUR ITALIAN RABACHINO. Ka përfunduar kursi për sommelier dhe specialistë të verërave.

Një prej sommelierëve më të mirë në botë italiani roberto rabachino ka trajnuar në një kurs që ka zgjatur për afro 2 muaj. Kursi që u zhvillua në ambientet e hotel colosseo ka qënë i ndarë në shtatë ditë të ndryshme. Ata që morën pjesë janë njohur me teknikat më të mira dhe varitetë të ndryshme duke marrë njohuritë bazë të një somelieri. Pjesë e këtij kursi ishin rreth 20 pjesëmarrës nga qyteti i shkodrës të cilët u çertifikuan dhe që tashmë kanë mundësi që të tentojnë tregun europian apo edhe atë botëror.

[iframe width=”300″ height=”390″ src=”https://www.youtube.com/embed/MjHFcu0Fqkw” frameborder=”0″ allowfullscreen ]