Ka përfunduar numërimi i votave në bashkinë e Vau i Dejës.

Në këtë bashki që është pjesë e qarkut Shkodër, Partia Demokratike është fituese me 6376 vota ndërkohë Partia Socialiste ka marrë 3728 vota.

Lëvizja Socialiste për Integrim 993 dhe PSD ka marrë 4097 vota.