GIANDOMENICO: NË SHKODËR RRETH 70 % E POPULLSISË NJOHIN GJUHËN ITALIANE. Universiteti “Luigj Gurakuqi” ne Shkoder Fakulteti i Gjuheve te Huaja ka organizuar nje takim me studentet e deges se gjuhes italiane ne kuader te projektit per perhapjen e gjuhes dhe kultures italiane ne bote por konkretisht ne vendin tone.

 

 

[iframe width=”300″ height=”390″ src=”//www.youtube.com/embed/0iZZcKVxWmo” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakLIGA BALLKANIKE, VLLAZNIA RIVALIZON SIGAL PRISHTINA
Artikulli tjetërRIKONSTRUKTOHET BLLOKU I PALLATEVE VAU DEJËS