ORGANIZOHET AKTIVITETI FETARO – KULTUROR NË NDERIM TË PROFETIT MUHAMED. Perjetesisht me ty, ky ishte programi fetaro kulturore ne nderim te profetiti Muhamed organizuar nga Myftinia e rrethit te Pukes ne bashkpunim me Medresen Haxhi Sheh Shamia Shkodër. Te pranishem diplomat te huaj, përfaqësueses te Komunitetit Mysliman te Shqiperise, perfaqesues te Kishes Katolike autoritete vendore nga Puka e Shkodra.

Mesazhi i veprimtarisë: islami fe e paqes dhe jo e dhunës e vrasjes, mesazh që u përcoll nga te gjithe te pranishmit ne kete aktivitet kulturoro fetar.