Niveli i larte i ujit ne Njesine Administrative te Dajçit ka sjelle daljen e ujit ne rruge.Dy mjete te ushtrise tashme kane hyre ne Dajç per tu ardhur ne ndihme banoreve.

Forcat e ushtrise jane ne gatishmeri per çdolloj nevoje duke qen se situata po perkeqesohet nga momenti ne moment dhe niveli i ujit po rritet me shpejtesi.

Shtate banesa tashme jane nen pushtetin e ujit ne Dajç.