Unioni mbare kombetare te ish persekutuarve politik shqipetare dega M.Madhe ka perkujtiuar 72 vjetorin e kryengritjes se pare antikomuniste te M.Madh.

Ky takim eshte drejtuar nga zoti Marash Kolnikaj i cili qe ne fillim ka prezantuar programin dhe te fttuarit qe merrnin pjese ne kete aktivitet. Me pas e kam marre fjalen kryetari i deges vendore per shoqaten e unionit te ishe persekutuarve zoti Luigj Gegaj i cili referoj nje raporte te shkurter per 72 vjetorin e kryengritjes ku mes te tjerash ka theksuar me pas ka pershendetur dhe kryetari i partise demokratike pe bashkin m.madhe zoti anton kokaj, perfqesuesi i partise demokratike shqipetare zoti tomor alizotaj.