Ai i këndoi Shkodrës, i këndoi të bukurës, i këndoi qytetit të lindjes, kalasë, luleve, bukurisë dhe fisnikërisë se një qyteti, qe nuk e nderoi ashtu siç duhet, por sot kur ai na thotë lamtumire te gjithëve, perlat e tij muzikore zëne vend ne një qytet, qe emrat e mëdhenj po i ikin çdo dite.

Ai ishte kollosi, bliblili i këngës popullore qytetare Shkodrane, ai qe na bën krenar te gjithëve, ai te cilit sot i përulemi me respekt, duke i thëne Lamturimirë i madhi Bik Ndoja.

Artikulli paraprakFËMIJA I KOMUNITETIT EGJYPTIAN KTHEHET NË FAMILJEN BIOLOGJIKE
Artikulli tjetër“JARE MAJI”, HERA E FUNDIT QË PA NË SKËNË BIK NDOJËN