EKSPERTËT VLERËSOJNË PEDALIMIN DHE DISKUTOJNË MBI STRATEGJITË. “Turizimi i biçikletave” është mbyllur me një tryezë të përbashkët, ku të pranishëm ishin specialistë dhe ekspertë për të diskutuar mbi strategjitë e zhvillimit të pedalimit.

Ekspertët vlerësojnë pedalimin dhe ecjen me biçikleta.Gjatë këtyre ditëve, për turizmin e biçikletave, janë realizuar një sërë aktivitetesh të tjera dukë nisur me fëmijët, parada të ndryshme, lëvizjen “Critical Mas” dhe për ta përmbyllur me tryezën e përbashkët. 

 

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/kUI2ONkTMpg?list=UU0aBDfsVqdL53NOE5eMXAUw” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakNIS “JAVA E DYERVE TË HAPURA” NË POLICI
Artikulli tjetërKOSOVA DREJT ZGJEDHJEVE TË REJA!