PROBLEM NJË PËRRUA NË BËRDICË DHE KANALET E PARA NË KOMUNËN RRETHINA.Në mbledhjen e Shtabit të Emergjencave Civile e zhvilluar për t’i paraprirë ndonjë situate emergjente nga reshjet e shiut, kryetarët e Komunave kanë shprehur shqetësimet e tyre.Një përgjigje dha drejtori i bordit të kullimit Ardit Hotaj i cili tha se investimet shkojnë në pikat më problematike. 

 

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/8YtlWUSUo1U?list=UU0aBDfsVqdL53NOE5eMXAUw” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakMAS RIKTHEN ALBANA BUSHATIN
Artikulli tjetërRESHJET, DY MINISTRA NË LEZHË