SPAHIU: QEVERIA SHQIPTARE E MBËSHTET KËTË PROJEKT.Ka vijuar dita e dyte e takimit rajonal te punes per projektin e menaxhimit te rrezikut te permbytjeve ne pjesen e poshtme te drinit e bunes me prezantimin e sistemit te paralajmerimit te hershem. Sekretariati teknik I keshillit kombetar te ujrave eshte nje structure e re e krijuar se fundmi nga qeveria prandaj perfaqesuesi I ketij sekretariati tregoi per mbeshtetjen e qeverise ndaj ketij projekti.

Ky bashkepunim i ministrise se mjedisit me keshillin e qarkut Shkoder dhe prefekturen Shkoder dhe me mbeshtetjen e e shoqates gjermane giz rezultoi ne krijimin e nje plani rajonal per menaxhimin e permbytjeve.

 

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/hpYj0I2hlig?list=UU0aBDfsVqdL53NOE5eMXAUw” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakSIMBOLET KOMBËTARE, PËRLESHEN NXËNËSIT
Artikulli tjetërVELIPOJË, SEZONI TURISTIK U MBYLL ME SUKSES