Drejtuesi politik i PD për qarkun Shkodër Helidon Bushati njëkohësh kandidat për deputet i PD dhe kandidati për deputet i PS Benet Beci janë përplasur në distancë lidhur me projektin e rrugës Vau Dejës-Koman që po financon Koorporata Elektroenergjitike Shqiptare që drejtonte më parë kandidati Beci.

Deklaratat e dy kandidatëve u bënë në emisionin Studio e Hapur në Star Plus Tv të gazetarit Senad Nikshiqi.

Kandidati i PS Beci hodhi poshtë këto pretendime.