Delegacioni i Komisionit të Venecias ka mbërritur në selinë e Kuvendit të Shqipërisë ku po takohen me kryeparlamentarin Gramoz Ruçi lidhur me emërimet në Gjykatën Kushtetuese si dhe Komisionin hetimor për kreun e shtetit Ilir Meta.