Peshperitje dhe nostalgji nga haxhi I 2015-tes. Kjo ka qene tema e aktivitetit te organizuar nga myftinia e Shkodres, ne nderim te haxhilereve te cilet kane qene ne Haxh.

Pjesetare te grupit te haxhilereve nga shkodra kane deshmuar, ate te cilen per cdo musliman eshte e shenjte, shkuarja ne haxh, ne kete vend te bekuar per mbare muslimanet kudo ne bote.Cdo vit, nga qyteti i Shkodres dhe me gjere, i drejtohen haxhit dhjetra persona, te cilet jo vetem qe njihen me ritualet ne haxh, por percjellin edhe kulturen islame, ndaj te gjithe besimtareve muslimane.

Artikulli paraprakTAFAJ: PUNËSIMI, TË VERBERIT KËRKOJNË FORMIM PROFESIONAL
Artikulli tjetërPROMOVOHET LIBRI, “HISTORIJA E SHQYPNIS”