Ashtu siç është bere tradite ne Famulline e Shkodrës, besimtaret e krishtere jane uruar nga autoritetet me te larta fetare dhe civile ne Shkodër.

Mesazhet e përcjella ne këtë dite, kane një mesazh paqeje dhe harmonie mes njeri tjetrit.