“DREJTËSI DHE PAQE”  KONCERT NË MBËSHTETJE TË KËTYRE PERSONAVE.Ato nuk jane ndryshe nga te tjeret, por kerkojne mbeshtetje me shume se kushdo tjeter. Ka qene ky mesazhi I percjelle pikerisht nga organizatat qe operojne ne qarkun e Shkodres ne mbeshtetje te personave me aftesi te kufizuar.

Keta persona, te cilet  kane treguar se jane sit e gjithe ne duke organizuar edhe nje koncert ne sallen mikel koliqi ne Arqipeshkvine e Shkodres.Por mesazhet jane te forta per te gjithe ato te cilet duhet te bejne me shume per kete shtrese te shoqerise shqiptare.

[iframe width=”300″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/rNkvFEllc2s?feature=player_detailpage” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakFESTAT, DHURATA PËR FËMIJËT NË NEVOJË
Artikulli tjetërENERGJIA, SHKARKOHEN 131 GARDIANË