KOMUNITETI “PAPA GIOVANI 23” NË NDIHMË TË NJERËZVE ME PROBLEME.Komuniteti Papa Giovani 23 vazhdon misionin e tij per ndihmesen e personave te varur nga droga ne kete kuader realizoi kete te marte nje takim me institucionet pergjegjese shteterore per rehabilitimin e ketyre personave trajtimin dhe politikat nderhyrese qe duhen te ndermerren.

Komuniteti Papa Giovani 23 ka vene ne dispozicion te ketyre personave ne nevoje nje qender rezidenciale rehabilituese e cila ofron mikpritje dhe trajtim per personat qe kane probleme te konsumit te droges dhe me pas synon rikthimin e riintegrimin e tyre ne shoqeri.

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/ciUeiZeBNGI” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprak“S’KA INVESTIME PËR RRUGËT RURALE”
Artikulli tjetërSITUATA E RENDIT DHE SIGURISË NË QARKUN E SHKODRËS