INVESTIM I BËRË NGA DISA BAMIRËS NGA SHTETI I KUVAJTIT.Kompleksi islam “Sara dhe Shehd”, mes të cilave edhe xhamia e dy vajzave janë inaguruar pas përfundimit të punimeve.

Xhamia qëndron mbi truallin e xhamisë së Shaban Efendisë. Xhamia u inagurua nga Myftinia e Shkodrës dhe instituti I mendimit dhe qytetërimit islam. Një vit më parë disa bamirës nga Kuvajti morën nismën për të ngritur në Shqipëri një kompleks islam në kujtim të dy vajzave Sara dhe Shehd të cilat humbën jetën në një aksident tragjik. Në këtë mënyrë u zgjodh Shkodra duke ndërtuar xhaminë e dy vajzave.

 

 

 

[iframe width=”300″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/hIvyLb5Hfjo?feature=player_detailpage” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakDREJTËSIA, MINISTRAT E BALLKANIT NË BEOGRAD
Artikulli tjetërITALIA PARALIZOHET NGA GREVAT