Shtatë punonjës të postës Shqiptare janë arrestuar pasi përvetësonin pensionet. Bëhet fjalë për një dëm të shkaktuar prej 33.000.000 lekësh.

“Përvetësonin pensionet duke i shkaktuar shtetit një dëm prej 33.000.000 lekësh, 7 zyrtarë para drejtësisë! Falë denoncimeve të qytetarëve, Agjentët tanë të Antikorrupsionit kanë çuar para drejtësisë 7 punonjës të Postës Shqiptare në Dibër, Shkodër, Tropojë, të cilët përvetësonin ndihmën ekonomike, pagesat për personat me aftësi të kufizuar dhe pensionet e atyre që jetojnë jashtë vendit!

Zero tolerancë për zyrtarët që abuzojnë me ligjin për përfitime personale! Inkurajoj të gjithë qytetarët të denoncojnë çdo rast të korrupsionit që hasin në zyrat shtetërore. Bëj pjesën tënde në luftën kundër korrupsionit‼️”, shkruan Manja.

Artikulli paraprakVITI I RI SHKOLLOR, SHTYHET REGJISTRIMI PËR KLASËN DHE VITIN E PARË! APLIKIMET E HAPURA NË E-ALBANIA DERI MË 10 SHTATOR
Artikulli tjetërRAMA: FORMULA 1 E GARAVE BOTËRORE TË UJIT, SEZONIN E ARDHSHËM NË POGRADEC