Në këtë përvjetor të 30-të, Partia Socialiste do të mbledhë pasditen e sotme Kongresin në “Air Albania”. Kongresi prite të fillojë në orën 18:00 dhe gjithçka do të zhvillohet në zbatim të masave kundër koronavirusit.

Deputetja e PS Edona Bilali ne nje status ne facebook shkruan:

Skuadra 🌹 sot bën 30 vjeç. Sot festojmë çdo kontribut të madh e të vogël që ka bërë të mundur që Partia Socialiste e Shqipërisë të jetë këtu ku është sot. Për tu ngjitur tek maja që të gjithë dëshirojmë ta shikojmë Shqipërinë duhet punë skuadre sepse vetëm bashkë mundemi!

https://www.facebook.com/edona.bilali/posts/1586428221555170?__cft__[0]=AZWJqjRCrnw_eHGsFZEVIWUKrrRwT7vN7aqXk5RPST-GkBfI8osDBKHIugoqeC9m-x1mGJtKmr9xSdv9Z88-CeSqOGlb9ZmdG5NcjAbitHtI52h7UiF3h-PvNh8pWgfAXc0S43wpSlhn0S8mJonIlQgF&__tn__=%2CO%2CP-R