I RIU SHKODRAN PREMTON TË TJERA MEDALJE NË 2015-en.Peshëngritësi shkodran, Emanuel Lushi ka arritur të shpallet kampion në kampionatin kombëtar për të rinj në peshën 62 kg të zhvilluar në Tiranës.

Së bashku dhe me trajnerin Muhamet Tuzi, Lushi, ka arritur kështu një tjetër sukses për vitin 2014 duke e mbyllur në mënyrën më të mirë të mundshme. Viti 2014 ka qenë i suksesshëm për të riun shkodran, por ai 2015-të pritet të jetë akoma më i sukseshëm për vetë synimet që Emanuel Lushi ka, dhe këtë natyrisht ja mundëson talenti dhe forca e tij në sportin e peshëngritjes. 

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/aDk3MU59-eQ” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakPANAIR PËR KAFSHËT E RRUGËVE
Artikulli tjetërBASKETBOLL, VLLAZNIA- SIGAL PRISHTINA TË MARTEN