Famullitari i Kishës Ortodokse të Shkodrës, At Nikolla Petani ka uruar këtë të premte të gjithë besimtarët Ortodoks me rastin e Krishtlindjeve.

Duke përcjell urimet e Kryepeshkopit të Tiranës, Durrësit dhe të Ggjithë Shqipërisë, ndër të tjera, Petani u shpreh se reagimit të krishterëve ndaj epidemisë së lakmisë dhe padrejtësisë që fshikollon shoqëritë, është përjetimi dhe ofrimi i dashurisë me përulësi.

Artikulli paraprakSALI BERISHA I NDIHMON FAMLIJARËVE TË FLORENCIT NËPËRMJET FACEBOOK-UT
Artikulli tjetërTURNEU I TENISIT “SHKODRA INDOOR 2017”