MARRIN  PJESË 64 SPORTISTË ME 16 EKIPE NGA SHQIPËRIA E KOSOVA.Është zhvilluar në shkodër, Liga Kombëtare në Ping-Pong e organizuar nga Federata Shqiptare e Puing-Pongut dhe ajo e Kosovës. Ky turne është zhvilluar në pallatin e sportit “Qazim Dervishi”.

Për më shumë kanë folur dhe organizatorët kryesorë por dhe gazetarët nga kosova  të cilët i kanë dhënë një rëndësi më shumë kësaj lige. Në këtë Ligë kombëtare marrin pjesë 16 ekipe, 8 nga kosova e 8 nga shqipëria, të ndara me nga 4 ekipe për meshkuj dhe 4 ekipe për femra. Konkretisht ekipet që marrin pjesë janë Tomori, Studenti, Elbasani, Durrësi, Eltin Kosova, Prishtina, Amhet Hoxha dhe ekipi Shkolla. 

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/18m6rzANzkE” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakBASKETBOLL, VLLAZNIA KALON PA PROBLEME PARTIZANIN
Artikulli tjetërPËRKUJTOHET 13 DHJETORI I 1990-ës