INVALIDËT VIJOJNË GJYQIN ME KOMPANINË E TRANSPORTIT URBAN. Se shpejti te gjithe invalidet e punes ne shoder do te pajisen me deshmite e reja dixhitale .Kete fakt e konfirmon kryetari I kesaj shoqaten per qytetin e shkodres Myhedin Pirani I cili nenvizon se ne kete menyre do te eleminohet perfundimisht cdo parregullsi per kete kategori.

Kryetari Pirani shprehet se problemi i transportit urban eshte shqetsimi kryesor I kesaj kategorie invalidesh teksa njofton se vijon gjygji me shoqerine e transportit ne Shkoder. Invalidet e punes ne qyetin me te madh verior e ndjejne veten te paperkrahur ndersa kryetari I kesaj shoqate nenvizon se maredheniet me bashkine e shkodres shpesh-here ka lene per te deshiruar ne disa ceshtje te rendesishme dhe jetike per personat invalid.