Zyra e Invalideve te Punes shpreson tek kryetarja e re e Bashkise dhe administrata e dale nga zgjedhjet e 21 qershorit se do te kete nje vemendje me te madhe ndaj kesaj kategorie. Drejtuesi i kesaj zyre Myhedin Pirani shprehet i zhgenjyer nga kryetari ne ikje pasi per 8 vite eshte bere shume pak per invalidet sic eshte rasti me urbanet e qytetit i bere publik edhe ne media.

2 nga problemet qe kerkojne zgjidhje sipas Piranit jane strehimi dhe parkingjet per invalidet, kerkesa keto te hershme te cilat kane mbetur thjesht nje leter ne zyrat e bashkise. Invalidet e punes ne qyetin me te madh verior e ndjejne veten te paperkrahur ndersa kryetari i kesaj shoqate nenvizon se maredheniet me Bashkine e Shkodres shpesh-here ka lene per te deshiruar ne disa ceshtje te rendesishme dhe jetike per personat invalid.

Artikulli paraprakARRESTOHET NË MURIQAN KOSOVARI, KËRKOHEJ NË GJERMANI
Artikulli tjetërGJYLI: UJËRAT, KUSHTET BRËNDA NORMAVE