LULETA: KUFIZUESIT E SHPEJTËSISË KANË REZULTATUAR EFIÇENT. Vendimi i Keshillit te Bashkise Shkoder per shtese fondi i cili do shkoje per rikonstruksionin e rruges “Pjeter Gjoka” ka filluar zbatimin.

Prej ditesh ne pjesen e dyte te segmentit te kesaj rruge kane filluar punimet dhe pritet qe se shpejti ky rikonstruksion te perfundoje.Drejtori i zyres se sherbimeve publike ne Bashkine e Shkodres ka treguar per star plus se investimi i sferave ne pedonale dhe kufizuesit e shpejtesise kane rezultuar eficent.

Bashkia e Shkodres po realizon disa investime ne infrastrukture ne pjese te ndryshme te qytetit te shkodres. Sipas Luletes investimi per kufizuesit e shpejtesise ishte nje lloj eksperimenti por qe mesa duket ka rezultuar eficent per kete arsye do vijoje edhe ne rruge te tjera te qytetit.

 

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/VVGFhlQr-hc?list=UU0aBDfsVqdL53NOE5eMXAUw” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakINTERESI I TË RINJVE PËR GJUHËN ITALIANE
Artikulli tjetërTË DIELEN VLLAZNIA –TEUTA, SFIDA E KTHESËS