Plagosje ne Shkoder. Eshte plagosur ne kembe shtetasi Eduard Lekndreaj. Ngjarja ka ndodhur ne periferi te qytetit te Shkodres ne lagjen “Mark Lula”.

 

Policia ka mberritur ne vendngjarje dhe ka idenitifikuar autoret. Palet jane konfliktuar ne nje lokale ne oren 20:00 te kesaj mbremje ndersa me pas ka perfunduar me plagosjen pak minuta me pare.

 

(foto ilustruese)